Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Istindportalen åpnes i februar

Den offisielle åpningene av flerbruksbygget Istindportalen i Heggelia er fastsatt til 11. februar 2006.

Åpningen av det som omtales som Målselvs nye storstue blir et ledd i Kulturuka 2006 i Målselv.

Kultursjefen i Målselv røper til Troms Folkeblad at åpningsforestillinga heter "Velkommen til verden", og at den skal vises to ganger for at både en rekke inviterte gjester og så mange som mulig av lokalbefolkningen ellers skal få sett denne. I tillegg blir det dans og storbandkonsert i den mer enn 100 meter lange glassgata som går gjennom hele bygget.

Image "9998_4286.jpg" without description

ÅPNING I 2006: Den offisielle åpningene av flerbruksbygget Istindportalen i Heggelia er fastsatt til 11. februar 2006.

Istindportalen har en total kostnad på 175 millioner kroner, og Forsvarsbygg Utvikling Nord har vært ansvarlig for prosjektet. Det meste av bygget er overlevert, men noen mindre arbeider gjenstår på kino-/teatersalene. Bygget inneholder både intendanturdepot, varemottak, lager, idrettshall, styrketreningsrom, spinningrom, garderobeanlegg, kontorer, sivilt og militært bibliotek, kafe, stor kino-/teatersal for 400 personer, liten kino-/teatersal (black-box) med 100 stoler samt kulturskolearealer. Det er naturlig nok kulturelementene i Istindportalen som tiltrekker seg størst oppmerksomhet fra det sivile samfunn.

Bygget skal forvaltes av MO Midt-Troms, mens Hæren, Forsvarets Logistikkorganisasjon (FLO) og Målselv kommune i fellesskap er leietakere og skal drive aktivitetene i bygget.

Tekst og foto: Terje Bartholsen

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.