Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Ny leder i FBU Østerdalen

Jens Levi Moldstad (bildet) er ny prosjektsjef i Forsvarsbygg Utvikling Østerdalen, etter at Roger Jenssen på fredag 8. april tok over direktørstolen i Skifte Eiendom.

Moldstad er utdannet bygg- og anleggsingeniør, og har lang fartstid i Forsvarsbygg.
– Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet. Et hovedfokus for meg som leder blir å videreføre utbyggingen av Regionfelt Østlandet så at det kan tas i bruk slik Stortinget har forutsatt. Samtidig er det viktig for meg å opprettholde den strategien og solide ledergruppen i Østerdalen som min forgjenger; Roger Jenssen overlater til meg, uttaler Moldstad.

RØ siden 1999
Moldstad har arbeidet med Regionfelt Østlandet siden 1999 og hadde fra januar 2000, og frem til fredag 8. april, hatt ansvaret for all bygge- og anleggsvirksomhet i skytefeltene i Østerdalen, nærmere bestemt Rødsmoen øvingsområder og Regionfelt Østlandet. I hele denne perioden har han derfor vært en sentral person i Utvikling Østerdalens ledergruppe.
– Spesielt kunnskapen til skyte- og øvingsfelt i Østerdalen og eierskapet til prosjektets samlede virksomhet er en svært god ballast som jeg tar med meg i arbeidet med å lede Utvikling Østerdalen i tiden som kommer, utdyper Moldstad.

I tillegg til prosjektene i Østerdalen har han, på grunn av sin lange erfaring og kompetanse knyttet til skyte- og øvingsfelt, vært benyttet som rådgiver i andre relaterte prosjekter i inn- og utland.

På det personlige plan kan det nevnes at Moldstad er bosatt på Hamar, og er kjent internt som en svært sportslig og aktiv person.

Tekst og foto: Trond Enemo

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.