Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Storkontrakt til Lønnheim Entreprenør AS

Forsvarsbygg tildeler Lønnheim Entreprenør AS kontrakten på bygging av ny flerbrukshall på Setermoen. Kontrakten er verdt over 90 millioner kroner inkludert moms.

Det var fem selskaper som konkurrerte om kontrakten. I tillegg til Lønnheim Entreprenør var det Bendiktsen og Aasen AS, Skanska AS, Storegga Entreprenør AS (tidligere Thor Olsen AS) og Veidekke Entreprenør AS.<
- Vi hadde fem gode tilbud, men Lønnheim Entreprenør hadde tilbudt laveste pris på et nøye spesifisert prosjekt, så valget var ganske enkelt, sier prosjektdirektør Espen Robertsen i Forsvarsbygg Utvikling indre Troms.

Den 7 000 kvadratmeter store flerbrukshallen på Setermoen ble vedtatt bygd av Stortinget under behandlingen av statsbudsjettet for 2005. Den er et viktig element i utviklingen av Setermoen leir til et moderne utdanningssenter for Hæren. Hallen skal sørge for at mer av lagring, vedlikehold og opplæring på teknisk utstyr, stridsvogner og andre kjøretøyer kan foregå under kontrollerte forhold innendørs.

Byggestart er planlagt i mai, og hallen skal være ferdig neste år.

Image "9998_3735.jpg" without description

BYGGESTART I MAI: Tomta bak det nye forvaltningsbygget på Setermoen ble klargjort allerede høsten 2003. Nå blir det byggestart i mai. Foto: Terje Bartholsen.

Tekst: Terje Bartholsen

Flere opplysninger: Espen Robertsen, prosjektdirektør Forsvarsbygg Utvikling indre Troms. 97 17 43 75

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.