Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Avtaleverk om sivil luftfart på Moss lufthavn på plass

Forsvarsbygg, Luftforsvaret og Rygge Sivile Lufthavn (RSL) invitere i dag et fulltallig presskorps til orientering om Moss Lufthavn, Rygge. Årsaken er at Forsvarsdepartementet 22. februar godkjente prosjekt-, investerings- og festeavtalen i forbindelse med den planlagte sivile lufthavnen.

Avtaleverket om sivil luftfart på Moss lufthavn, Rygge ble ytterligere avklart etter at Forsvarsdepartementet den 22. februar godkjente en prosjektavtale, en investeringsavtale og en festeavtale. Avtalene vil bli signert om kort tid.

– Driftsavtalen er siste avtale som gjenstår og partene er enige om at denne skal være klar i løpet av seks måneder, sierTormod Urdahl.

– Luftforsvaret og Forsvarsbygg var veldig omforent om RSL og ser fram til et videre samarbeid om prosjektet, avslutter prosjektsjef Tormod Urdahl i Forsvarsbygg Utvikling Øst.

Image "9998_4474.jpg" without description

ENIGHET: Fra venstre: Daglig leder i RSL Jan Robert Danielsen, Styreformann i RSL Egil M. Ullebø, Brigader Øyvind K. Strandman i Luftforsvaret og prosjektsjef Tormod Urdal i Forsvarsbygg Utvikling Øst (Foto: Kaptein Stian Roen).


Les mer på Forsvarsdepartementets internett

Tekst: Ivar A. Berge

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.