Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Forsvarsbygg Futura- sikre løsninger for fremtiden

Torsdag 25. oktober lanserte Forsvarsbygg Rådgivning sitt nye navn Forsvarsbygg Futura. - Våre kunder skal være sikre på at Forsvarsbygg Futura er det sikre valget for fremtiden, sier direktør Ragnar Bjørgaas.

- Navnet Futura skal synliggjøre vårt fokus på fremtidige utviklingstrekk og behov. Forsvarsbygg Futura skal ha fokus på utvikling av våre rådgivningstjenester tilpasset våre kunders behov og trender i markedet, sier Bjørgaas.

Forsvarsbygg Futura er et av Norges ledende flerfaglige rådgivermiljø med fokus på eiendom, bygg og anlegg,

- Vi ønsker å være den beste leverandøren innen våre fagområder og bidra til verdiskapning for våre kunder, legger Bjørgaas til.

Forsvarsbygg Futuras kjernekompetanse er:

  • Miljørådgivning
  • Beskyttelse og sikring
  • Juridisk rådgivning - Advokatene i Forsvarsbygg
  • Forsvarsspesifikk forskning og utvikling
  • Støtte til internasjonale operasjoner og beredskap.

Forsvarsbygg Futura Servicesenter - sikrer kontakten for våre kunder
For å bedre servicen og tilgjengeligheten til kundene, har Forsvarsbygg Futura inngått et samarbeid med Forsvarsbygg Servicesenter, og kan fra i dag nås på ett felles telefonnummer; 800 Futura (800 38 887).

Flytter til Grev Wedels plass
Torsdag 1. november er Forsvarsbygg Futura på plass i nye lokaler på Grev Wedels Plass i Oslo. Der blir de samlokalisert med de andre forretningsområdene i Forsvarsbygg.

- I dag starter den virkelige og viktige jobben med å gjøre Forsvarsbygg Futura og tjenestene vi leverer kjent for resten av verden. Vi gleder oss stort og er klar for å levere sikre løsninger for fremtiden, avslutter Ragnar Bjørgaas.

Tekst: Helge Andersen

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.