Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Forsvarsbygg lanserer beboerservice

Forsvarsbygg Utleie lanserer i dag et serviceløfte med Eplegaranti til alle våre beboere. Dette markerer vi ved å dele ut 30 000 epler og et informasjonshefte om vårt serviceløfte. Beboerservice gjelder alle i Forsvaret som arbeider eller bor i Forsvarsbyggs bygg eller boliger.

I første omgang lover Forsvarsbygg Utleie alle våre beboere raskere respons og bedre oppfølging. Fra i dag kan de melde feil på våre eiendommer og anlegg direkte til oss.

Serviceløfte
- I vårt serviceløfte lover vi å gi beboerne tilbakemelding på deres henvendelser så snart som mulig, og senest i løpet av 2 arbeidsdager. Skulle de mot formodning ikke få svar fra oss innen fristen - eller vi ikke holder det vi lover - har de anledning til å klage. Skulle de bli nødt til å klage ber vi om unnskyldning med et eple. Dette kaller vi for vår Eplegaranti, sier direktør i Forsvarsbygg Utleie Pål Benjaminsen.

Image "11153_1.jpg" without description

EPLER: Markedssjef Ola Løvlien i Forsvarsbygg Utleie, Markedsområde Oslo delte ut epler og informasjonshefte til beboere i dag tidlig ved inngangen til Akershus Festning.

- Vi har valgt eplet som symbol på at vi tenker nytt. Eplet kjennetegner en sunn bedrift, som tar beboernes behov på alvor. Vi tør å gjøre ting litt annerledes enn før – og ber om unnskyldning når vi ikke holder det vi lover, fortsetter Benjaminen.

Våre beboere har forventninger til våre leveranser. Vi vet at mange av dem synes det er behov for forbedringer med hensyn til trivsel og kvalitet. Vår oppgave som huseier og vertskap er å gi våre beboere en god opplevelse, samtidig er det viktig at vi gir beboerne en realistisk forventning til hva Forsvarsbygg Utleie skal levere.

Nytt navn og ny nettside
I dag skifter Forsvarsbygg Utleies Kundesenteret i Harstad navn til Servicesenteret, og vi lanserer nye internettsider. Den nye nettsiden har adressen www.fbutleie.no. Beboerne kan velge hvordan de ønsker å ta kontakt med oss. De kan gå inn på vår nettside www.fbutleie.no, sende e-post til beboerservice@fbutleie.no, eller ringe 800 Epler (800 37 537)

Tekst: Ann Kristin Bjerknes
Foto: Helge Andersen

 

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.