Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Gravemaskinene klare på Skjold

Forsvarsbygg Utvikling Nord har inngått kontrakt med Ole Nordmo & sønn AS om etablering av ny infrastruktur i Skjold leir. Arbeidet starter umiddelbart.

Kontrakten har en verdi på om lag 28 millioner kroner inkl mva.

Arbeidet består blant annet i å opparbeide vannledninger, avløpsledninger og fjernvarmemett samt veier, belysning, asfaltering og steinlegging i forbindelse med byggingen av flerbrukshall i Skjold leir.

- Vi ser fram til å gå løs på jobben. For oss er dette den største kontrakten i firmaets historie. Dette oppdraget er en milepæl for oss og gjør oss enda bedre rustet for å satse videre, sier daglig leder Bjørnulf Nordmo i Ole Nordmo & sønn.

Ett års arbeid
Arbeidet med ny infrastruktur er et stort prosjekt som vil pågå parallelt med byggingen av flerbrukshallen fram til høsten 2008.
- Forberedelsene til denne satsingen på Skjold har pågått lenge og vi er glad for at vi nå er i full gang, sier senior prosjektleder Gro Kari Hvideberg Hansen i Forsvarsbygg Utvikling Nord.

Image "11158_1.jpg" without description

Klar med gravemaskinene på Skjold: Til venstre daglig leder Bjørnulf Nordmo, prosjektleder Lars Even Nordmo (bak) og byggeplassleder Kjell Tore Figenschou fra Ole Nordmo & sønn AS. Til høyre: senior prosjektleder Gro Kari Hvideberg Hansen, byggeleder Are Dahlberg og hovedbyggeleder Stein Hugo Ingebrigtsen (bak) fra Forsvarsbygg. Foto: Terje Bartholsen.


Flere opplysninger:
Kommunikasjonsrådgiver Terje Bartholsen, Forsvarsbygg Utvikling Nord – 924 35 520

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.