Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Milepælskontrakt til Kruse Smith Entreprenør

Kruse Smith Entreprenør AS har fått oppgaven med å sette opp hovedstrukturen for nybygget til NATOs kontor- og utdanningssenter ved Stavanger. I dag signerte byggherren Forsvarsbygg Utvikling og Kruse Smith Entreprenør prosjektets største enkeltkontrakt.

Kontrakten, som er tildelt etter en åpen anbudskonkurranse, har en verdi på 127 millioner kroner. Den omfatter samtlige betongarbeider på bygget, inkludert taktekking, vinduer og ytterdører (tett bygg). Kontor- og utdanningssenteret får totalt en prislapp på rundt 500 millioner kroner og skal stå ferdig første halvår 2009.

Arbeidene starter i mars
For tiden pågår det uttak av masse og klargjøring av tomten. Betongarbeidene vil etter planen starte i mars.
- Dette er et komplisert og utfordrende byggeprosjekt, og vi gleder oss til å komme i gang med byggearbeidene. Vi har en meget engasjert og kompetent prosjektorganisasjon i Stavanger, som sammen med våre rådgivere og brukere skal løse oppgavene i dette spennende prosjektet, sier prosjektsjef Per Egil Steen i Forsvarsbygg Utvikling.

Fakta om bygget
Nybygget blir lagt inntil det eksisterende kontorbygget. Totalt blir bygget 13 400 kvadratmeter, fordelt på fem etasjer. Det vil få samme mønehøyde som eksisterende kontorbygg med overflater og farger som samsvarer med dagens bygg. Telje-Torp-Aasen Arkitektkontor har tegnet bygget.
NATOs kontor- og utdanningssenter skal utdanne NATO-personell i og utenfor Norge, og opplæringen vil skje gjennom klasseromsundervisning og på PCer.


Image "11013_2.jpg" without description

Regionsdirektør Bjarne Vatne i Kruse Smith Entreprenør (t.h.) og direktør Olaf Dobloug i Forsvarsbygg Utvikling signerte i dag kontrakten for betongarbeidene på NATOs kontor- og utdanningssenter på Jåtta ved Stavanger.
(Foto: Kjetil Alsvik)
 

For mer informasjon, kontakt
prosjektsjef i Forsvarsbygg Utvikling Vest, Per Egil Steen. Tlf. 924 42 764.

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.