Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Ny kommunikasjonsdirektør i Forsvarsbygg

Marit Jakobsen Leganger har tiltrådt stillingen som kommunikasjonsdirektør i Forsvarsbygg. Leganger kommer fra stillingen som markeds- og kommunikasjonsdirektør i Boligbygg Oslo KF.

– Marit Jakobsen Leganger har både relevant kompetanse og omfattende erfaring til å fylle den viktige strategiske stillingen som kommunikasjonsdirektør i Forsvarsbygg, sier adm.dir i Forsvarsbygg Frode Sjursen. Leganger har bred kommunikasjonsfaglig kompetanse, og besitter i tillegg viktig kunnskap og erfaring fra den delen av eiendomsbransjen som befinner seg i skjæringspunktet mellom forvaltning og forretning, sier Sjursen.

Marit Jakobsen Leganger etterfølger Nina Eidem som kommunikasjonsdirektør i Forsvarsbygg. Eidem tiltrådte stillingen som direktør i Nasjonale Festningsverk i mars i år.

Marit Jakobsen Leganger (f. 1967) er utdannet medieviter fra Universitetet i Bergen. Hun har tidligere jobbet som informasjonsrådgiver i byrådslederens avdeling, Oslo kommune, og kommer senest fra stillingen som markeds- og kommunikasjonsdirektør i Boligbygg KF, et eiendomsforetak eiet av Oslo kommune.

- Forsvarsbygg er en omfattende og unik eiendomsaktør både når det gjelder oppgaver og geografisk nedslagsfelt. Jeg ser frem til å arbeide med varierte og krevende kommunikasjonsoppgaver i en virksomhet med stor betydning for Forsvarets evne til å nå sine mål, sier Leganger. I tillegg står Forsvarsbygg overfor viktige oppgaver i møte med økt profesjonalisering og markedstilpassing. – Jeg ser frem til å bidra med min kommunikasjonsfaglige erfaring i et spennende og kompetent eiendomsmiljø, sier Leganger.

_______________________________________________________________________________

Kontaktpersoner:

Frode Sjursen administrerende direktør 92 09 08 18 – frode.sjursen@forsvarsbygg.no

Marit Jakobsen Leganger kommunikasjonsdirektør 92 06 76 76 – marit.jakobsen.leganger@forsvarsbygg.no

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.