Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Ny storkontrakt på Setermoen

Forsvarsbygg har inngått kontrakt med Storegga Entreprenør AS om bygging av det nye ledelses- og undervisningsbygget i Setermoen leir. Kontrakten har en verdi på om lag 120 millioner kroner inkludert MVA.

Nybygget etableres på andre siden av veien for messebygget på vei inn mot de nye flerbrukshallene, sentralt i leiren.
- Dette er et viktig steg i utviklingen av Setermoen til et fullverdig utdanningssenter, sier prosjektsjef Erik Anders helin i Forsvarsbygg Utvikling Nord.

5000 kvadratmeter
Ledelsesdelen blir på om lag 3500 kvadratmeter bruttoareal i 4 etasjer med vel 200 kontorplasser. Undervisningsdelen blir på om lag 1450 kvadratmeter bruttoareal i to etasjer. Det vil inneholde auditorium med om lag 200 sitteplasser, bibliotek, studieplasser, resepsjon, garderrober etc.
- Vi er veldig glad for å ha fått dette oppdraget. Vi er straks ferdig med en flerbrukshall i Setermoen leir og har dermed god kapasitet til å gå løs på dette store prosjektet, sier daglig leder Eivind Olsen i Storegga Entreprenør.

Raskt
Arbeidet med det nye ledelses- og undervisningbygget starter umiddelbart og det skal være ferdig ved årsskiftet 2008/2009.
- Vi setter stor pris på at dette kommer raskt i gang. Det vil gi en stor forbedring av arbeids- og utdanningsforholdene på Setermoen, sier sjef operasjonsstøtte i Hærens styrker, oberst Terje Nyberget.

Image "11113_1.jpg" without description

Kontrakten på ledelses- og undervisningsbygget er et viktig steg i utviklingen av Setermoen leir til fullverdig utdanningssenter. Fra venstre: Direktør FBU, Olaf Dobloug, Prosjektsjef FBUN, Erik Anders Helin, Senior prosjektleder FBUN, Torfinn Nilsen, Eivind Olsen og Thor Olsen, begge fra Storegga AS og sjef operasjonsstøtte Hærens styrker, oberst Terje Nyberget.

Tekst og foto: Terje Bartholsen

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.