Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Nye forsvarsboliger på Setermoen og Bardufoss

Forsvarsbygg kjøper sju leiligheter i Setermoen Terrasse, og vil kjøpe inntil 11 nye boliger på Bardufoss.

Forsvarsdepartementet har gitt Forsvarsbygg i oppdrag å skaffe flere moderne boliger for forsvarsfamilier i Bardu og Målselv. Allerede er avtalen klar for kjøp av sju leiligheter i Setermoen sentrum og Forsvarsbygg leter nå etter opp mot 11 boliger i Bardufossområdet.

Moderne

- Det kan bli snakk om å kjøpe både leiligheter og eneboliger hvis de er av tilfredsstillende standard og ellers svarer til de behovene Forsvaret har. De sju vi kjøper på Setermoen er treroms leiligheter av god, moderne standard, og vi undersøker nå hva som er tilgjengelig i Bardufossområdet, sier prosjektleder Kjell Heitmann i Forsvarsbygg Utvikling Nord.

Viktig

- Gode boforhold er viktig både for de ansatte, deres familier og rekrutteringen til Hæren. Det har vært et sterkt behov nye boliger i midt-Troms lenge. Dette er et viktig skritt videre selv om det fortsatt er mer som gjenstår. Spesielt er vi glad for at Forsvarsdepartementet har prioritert Bardufossområdet i denne omgangen, sier oberstløytnant Trond Viggo Opdal i Hærens styrker.

Boligene på Setermoen er under bygging og vil være klare for innflytting til sommeren. På Bardufoss ble det ferdigstilt 12 nye boliger i Vilje boligfelt tidligere i år og 12 nye blir klare i 2008 – i tillegg til de som nå skal kjøpes.

Image "11273_1.jpg" without description

Sju av leilighetene i Setermoen terrasse blir familieboliger for Forsvaret.

Flere opplysninger:
Prosjektleder Kjell Heitmann, Forsvarsbygg Utvikling Nord – 97 57 94 71

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.