Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Åpning av Moss lufthavn Rygge

Torsdag 14. februar lettet det første sivile ruteflyet fra Moss lufthavn Rygge. 600 spesielt inviterte gjester var til stede på åpningen for å feire at Østfold nå har fått egen ruteflyplass. Forsvarsbygg var som grunneier og byggherre tungt representert på gjestelisten.

Forsvarsbygg vil, foruten å stille lufthavnens arealer og festetomt til disposisjon for den sivile terminalen og flyselskapene, også stille med overnattingsfasiliteter og service for Norwegians flycrew. Markedssjef Thomas Odiin i Forsvarsbygg Utleie, Markedsområde Oslofjord benyttet anledningen til å ønske Norwegian-sjef Bjørn Kjos velkommen til Rygge.

Image "11306_1.jpg" without description

VELKOMMEN: Thomas Odiin (t. h.) ønsket Bjørn Kjos velkommen
til Rygge.


Samferdselsminister Liv Signe Navarsete åpnet lufthavnen, mens Olav Thon berømmet entreprenørene og Orkla-sjef Dag J. Opedal skrøt av lufthavnens muligheter i sine taler. Rygge sivile lufthavns ledelse takket Forsvarsbyggs representanter for arbeidet så langt, og var ivrige i forhold til det videre samarbeidet.

- Den videre utviklingen av dette konseptet blir veldig spennende. I kjølvannet av denne begivenheten kan det åpne seg mange nye muligheter for Forsvarsbygg, avslutter Thomas Odiin.

Tekst: Helge Andersen

 

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.