Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Skytefelt, lapskaus og stridsvogner

Onsdag 4. juni deltok Forsvarsbygg på ”åpen dag” i Rena leir. En rekke forhåndsinviterte skoleklasser fra regionen, i tillegg til andre besøkende og ansatte i leiren, benyttet anledningen til å få omvisning i leiren og i skyte- og øvingsfeltene, treffe representanter fra ulike deler av Forsvaret og se på det utstilte materiellet.

Fra Forsvarsbygg deltok representanter fra både Utleie og Utvikling. Ved Forsvarsbygg sin stand ble det besvart spørsmål om alt fra husleiemodellen, hvordan leiren har utviklet seg over årene til hvordan man balanserer hensynet til miljø og militære øvingsbehov.

Image "11400_6.jpg" without description

Dialog med kunden: Hans Oscar Fossum fra Utleie i sam-tale med Stabssjef i Østerdal garnison, Ola Gundersen. Heidi Sørskog til høyre


-For Forsvarsbygg som en tung aktør i forsvarssektoren er det viktig å være synlig og til stede på en dag som dette. Her har vi mulighet til å profilere Forsvarsbygg for både kunden, medier og samfunnet rundt oss på en positiv måte, forteller Kommunikasjonsleder Heidi Sørskog i Utvikling Øst.

Image "11400_2.jpg" without description

Skoleklasser fra hele regionen strømmet til på arrangementet

Som et ekstra trekkplaster for publikum ble det som en del av programmet foretatt fallskjermhopping, samt at Telemark bataljon foretok en demonstrasjon av en patrulje i strid.

Image "11400_3.jpg" without description

Nysgjerrige besøkende får informasjon om Artilleriet


Image "11400_4.jpg" without description

Forsvarets Stabsmusikkorps underholdt


Tekst og foto: Trond Enemo

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.