Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Stor interesse rundt åpen dag for Forsvaret på Hamar

Torsdag den 22. mai arrangerte Forsvaret og Vernepliktsverket ”åpen dag” på Ridehuset på Hamar. Dagen speilet mangfoldet og bredden i Forsvaret, og Forsvarsbygg var representert med en egen stand blant de mange utstillerne.

  
Image "11389_4.jpg" without description
               


 

 

Fra Forsvarsbygg deltok representater fra både Utvikling og Utleie. Standen ga publikum mulighet til å slå av en prat og i tillegg ta med seg ulike nyhetsbrev og profileringsmateriell som beskrev ulike sider av vår virksomhet.

 

 

Mangfold
I tillegg til Forsvarsbygg var en lang rekke av Forsvarets ulike avdelinger, organisasjoner og våpengrener representert på arrangementet ved Mjøsas bredd, og interesserte av alle aldre strømmet til området i løpet av den ettermiddagen og kvelden arrangementet varte.

Forsvarsbyggs nye stand som ble benyttet på
den åpne dagen

Image "11389_6.jpg" without description

Fra venste: Arne Ellingsen og Heidi Sørskog. I tillegg deltok Odd Stensby og Trond Enemo

Omvisning i bygget
Noen av mange høydepunkt var overflygning av F-16 jagerfly, demonstrasjon av redning av skipbrudne med Sea King Redningshelikopter og innsetting av stridspatrulje med helikopter fra Heimevernets innsatsstyrke GREBE. I tillegg var det fallskjermhopping, omvisning inne på selve Ridehuset hvor Vernepliktsverket holder til, mulighet til å møte Forsvarets hundeskole, informasjon om utdanning i Forsvaret med mere. Dagen ga også mulighet til å studere ulikt militært utstyr og kjøretøy på nært hold, noe svært mange entusiastisk benyttet seg av.

Image "11389_5.jpg" without description

Det majestetiske redningshelikopteret Sea King imponerte
tilskuerne


 

Tekst og foto: Trond Enemo

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.