Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

11 000 kvadratmeter stein

Forsvarsbygg har inngått kontrakt med Målselv Maskin & Transport AS om infrastrukturarbeider for nytt forsyningspunkt for Setermoen leir.

Forsyningspunktet skal utgjøre en sentral del av inn- og utkjøringen for avdelingene når de skal ut av Setermoen leir for å øve. I dette området skal alle typer kjøretøy blant annet fylle drivstoff, levere avfall, lastes på eller av tungtransporter og vaskes.

Stein
Oppdraget til Målselv Maskin & Transport AS omfatter blant annet å etablere veier, lasteramper, gatelys og steinlegge til sammen 11 000 kvadratmeter veier og plasser for forsyningspunktet.
- Steinleggingen er avgjørende for å sikre et slitesterkt underlag. Her kommer til å bli mye trafikk av både stridsvogner og andre tunge kjøretøyer, sier senior prosjektleder Torfinn Nilssen i Forsvarsbygg.
Kontrakten har en verdi på om lag 18 millioner kroner inkludert merverdiavgift. Arbeidet starter i sommer og vil pågå til høsten 2010.

Image "11629_1.jpg" without description

Anleggsleder Jan-Einar Nilssen fra Målselv Maskin & Transport AS klar for nytt oppdrag på Setermoen. Senior prosjektleder Torfinn Nilssen i Forsvarsbygg til høyre. Foto: Terje Bartholsen

Vask
Konkurransen om å bygge de første bygningene til forsyningspunktet er allerede lyst ut. Det gjelder en vaskehall og en egen beltevasker for beltekjøretøy. Hvem som vinner konkurransen om dette oppdraget avgjøres senere i sommer.

Tekst: Terje Bartholsen

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.