Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Bygget for 2,3 milliarder kroner i 2008

Blant fjorårets bygningsmessige tilskudd i Forsvaret finner vi den nye tørrdokka på Haakonsvern i Bergen, nytt teknisk lager i Rena leir og flere flerbrukshaller i Midt-Troms. Dette kan du ikke lese mer om i Forsvarsbyggs årsrapport for 2008.

Istedenfor inviterer vi deg på på en reise bak tallene, og gir deg mulighet til å bli kjent med historien, menneskene, kompetansen og resultatene.

For ja, i Forsvarsbygg har vi skapt resultater. Mange av dem imponerende, andre ikke like spennende. Men de er grunnen til at vi eksisterer - vi er pålagt å skape resultater for kundene og for eierne våre. Ikke alltid målbare i rene tall, men som en grunnholdning til alt vi gjør gjennom hele vår organisasjon og i vår hverdag. En målbevissthet. Det som kanskje er mest spennende å spørre seg når det gjelder resultatskapning, er hvordan.

Hvordan har Forsvarsbygg klart å effektivisere sine leveranser til kundene? Hvordan har vi klart å klatre konstant på målingene av kundetilfredshet? Hvordan har vi klart å renske opp i beksvarte miljøskader i løpet av få år? Hvordan skal vi nå ut til nye kundegrupper?

I årsrapporten har vi valgt å vise noe mer enn bare regnskapstall. VI har rett og slett spurt oss selv hvordan. Og så har vi svart etter beste evne.

Klikk er for å lese årsrapporten på nett

Vil du bestille årsrapporten i papirformat, send en e-post til nettredaksjonen@forsvarsbygg.no

For ytterligere informasjon, kontakt kommunikasjonsdirektør Marit Jakobsen Leganger på telefon 920 67 676 eller e-post marit.leganger@forsvarsbygg.no

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.