Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Elektronisk rapporteringsverktøy

Forsvarsbygg har utviklet et elektronisk rapporteringsverktøy for sine INSTA-kontroller innen renhold. I samarbeid med Digitalpenn er det utarbeidet en elektronisk bearbeiding av data som kommer inn via digitalpenn.

Totalt er det 34 renholdskoordinatorer som har tatt i bruk det nye elektroniske rapporteringsverktøy for NSTA-kontroller som blir utført som en del av renholdet. Til nå har Forsvarsbygg har foretatt kontroll av i underkant av 2000 rom.

- Det er utviklingen av selve rapportskrivingen som er forenklet. Vi er i startfasen men ser at dette er et godt hjelpemiddel som er svært tidsbesparende. Vi får ikke bare dokumentasjonen, men også et system som reduserer mulighetene for feil, sier Edith Stakvik, Leder Renholdstjenester i Forsvarsbygg.

Forsvarsbygg har et landsdekkende nettverk som leverer alle de renholdstjenester Forsvaret ønsker. Dette utgjør totalt ca 1 050 000 kvadratmeter. Daglig tar de vare på mer enn 1500 bygg og anlegg. Gjennom moderne og tørrere renholdsmetoder, INSTA 800, har Forsvarsbygg redusert utslipp av kjemikalier med 60 tonn årlig.

- Våre renholdere setter sin ære i å skape trivsel for våre brukere og beboere, avslutter Edith Stakvik.

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.