Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Energikampen er i gang!

Nå er det full energikamp i Norge, og alle militære styrker bør bidra. - Frem til 30. november skal vi sette fokus på vår egen energibruk, sier kampanjeansvarlig Cecilie Jentoft i Forsvarsbygg. Energikampen er en omfattende holdningskampanje som skal motivere menige, befal og andre leietakere til å spare energi hver eneste dag.

Penger å vinne
- Militærleirene er forhåndspåmeldt, og konkurrerer mot hverandre om å spare strøm. Den leiren som har greid å redusere sitt energiforbruk med flest prosent, får det innsparte beløpet utbetalt i form av velferdsmidler - maks 25 000 kroner. Dette er penger som de kan bruke som de vil, sier Jentoft. Den 30. november skal vinnerleiren kåres.

Navet i kampanjen er websiden http://www.energikamp.no/ . Her kan alle leirene gå inn og sjekke hvor mye de har spart inn i løpet av måneden, og hvordan de andre ligger an.

- Vi ønsker oss masse energisparingstips, og inviterer alle til å sende inn sine sparetips som mobilsnutter. Her er det fine premier å hente, oppfordrer Jentoft. Det er masse man kan gjøre, i tillegg til å skru av lyset, pc-en og dusje i litt kaldere vann - bare sjekk http://www.energikamp.no/  

Image "11645_1.jpg" without description

Mange små dråper
Forsvaret disponerer en enorm eiendomsmasse og titusenvis av brukere. Effekten av det hver enkelt gjør blir også tilsvarende stor:

- Vi ønsker å engasjere hver eneste av de ca 28 000 ansatte og soldater i Forsvaret, sier Cecilie Jentoft og oppfordrer alle til å gå inn på http://www.energikamp.no/ . Da får vi full effekt.

Les mer om kampanjen på http://www.energikamp.no/

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.