Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Kontorene klare for Generalinspektøren for Sjøforsvaret

Forsvarsbygg overleverer i dag kontorlokaler på Haakonsvern orlogsstasjon til Generalinspektøren for Sjøforsvaret (GIS). Overleveringen skjer i forbindelse med at GIS og hans stab flytter til Bergen.

Flyttingen av GIS fra Oslo til Haakonsvern er et ledd i at den nye langtidsplanen for Forsvaret 2009 - 12 som ble vedtatt i Stortinget 19. juni i fjor. Lokalene, som befinner seg i toppetasjen på administrasjonsbygget på Haakonsvern, er nå klare for å ta i mot Sjøforsvarets øverste ledelse.

Enkelt og stilfullt
- Vi har lagt særlig vekt på at hele kontoretasjen skal fremstå som enkel, stilfull og representativ for staben som skal ha sin arbeidshverdag her, sier Stensaker prosjektleder i Forsvarsbygg.

Lokalene er åpne og det er brukt mye glass i vegger og dører for å åpne opp og slippe inn lys i lokalene.

- Prosjektet har hatt stort fokus på anskaffelse av brukerutstyr med høyt detaljnivå. Spesielt viktig har det vært å få levert videokonferanseutstyr som GIS-staben trenger i sin daglige kommunikasjon med andre avdelinger i Forsvaret, sier Stensaker.

Ferdigstilt på rekordtid
Kontoret på Haakonsvern er det første som er ferdigstilt av de fire generalinspektørkontorene som skal flytte ut av Oslo.

- Fra beslutning til ferdigstillelse av kontorer, har planleggingstid og byggetid vært svært kort i forhold til normale prosjektprosesser. Gjennom god dialog med arkitekt, entreprenører og brukere har vi ferdigstilt kontorene på rekordtid, sier Stensaker.

Forsvarsbygg leier ut hele administrasjonsbygget på Haakonsvern og ønsker sine nye kunder velkommen.

Image "11635_1.jpg" without description

Signering av avtale mellom Forsvarsbygg og Sjøforsvaret


Tekst: Åsmund V. Sjursen
Foto:  Ronny Angeltvedt

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.