Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Fornyet åremål til Frode Sjursen

Frode Sjursen fortsetter som administrerende direktør for Forsvarsbygg. Det ble kunngjort i dagens statsråd.

Ansettelsen er et resultat av en åpen ansettelsesprosess ledet av Forsvarsdepartementet med bistand fra rådgivningsselskapet Habberstad. 

- Det har vært en spennende opplevelse å ha fått være med på en åpen konkurranse om lederjobben i Forsvarsbygg. For min del er dette andre gang på seks år at jeg har måttet kvalifisere meg for jobben i konkurranse med andre. Når konklusjonen nå er tatt, vil jeg få takke for at Forsvarsdepartementet har gitt meg tillit for seks nye år som administrerende direktør i en virksomhet som jeg er veldig stolt av å være en del av. Jeg gleder meg til å fortsette samarbeidet med alle våre dyktige ansatte, og utvikle Forsvarsbygg i retning av en stadig mer profesjonell eiendomsaktør, forsvarssektorens egen eiendomsekspert, sier Frode Sjursen.

- Frode Sjursen, som besitter stillingen i dag, pekte seg ut som den best kvalifiserte til stillingen som administrerende direktør i Forsvarsbygg. Han har de siste årene ledet en omfattende omstillingsprosess med gode resultater. Sjursen har bred ledererfaring, med 23 år som administrerende direktør og konsernsjef i norske og internasjonale virksomheter og 17 års erfaring som styreleder/-medlem, skriver Forsvarsdepartementet i en pressemelding.

Stillingen som administrerende direktør er en åremålsstilling, og besettes for seks år, med adgang til fornyelse én gang.

Se også pressemelding fra Forsvarsdepartementet

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.