Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Fornyet åremål til Frode Sjursen

Frode Sjursen fortsetter som administrerende direktør for Forsvarsbygg. Det ble kunngjort i dagens statsråd.

Ansettelsen er et resultat av en åpen ansettelsesprosess ledet av Forsvarsdepartementet med bistand fra rådgivningsselskapet Habberstad. 

- Det har vært en spennende opplevelse å ha fått være med på en åpen konkurranse om lederjobben i Forsvarsbygg. For min del er dette andre gang på seks år at jeg har måttet kvalifisere meg for jobben i konkurranse med andre. Når konklusjonen nå er tatt, vil jeg få takke for at Forsvarsdepartementet har gitt meg tillit for seks nye år som administrerende direktør i en virksomhet som jeg er veldig stolt av å være en del av. Jeg gleder meg til å fortsette samarbeidet med alle våre dyktige ansatte, og utvikle Forsvarsbygg i retning av en stadig mer profesjonell eiendomsaktør, forsvarssektorens egen eiendomsekspert, sier Frode Sjursen.

- Frode Sjursen, som besitter stillingen i dag, pekte seg ut som den best kvalifiserte til stillingen som administrerende direktør i Forsvarsbygg. Han har de siste årene ledet en omfattende omstillingsprosess med gode resultater. Sjursen har bred ledererfaring, med 23 år som administrerende direktør og konsernsjef i norske og internasjonale virksomheter og 17 års erfaring som styreleder/-medlem, skriver Forsvarsdepartementet i en pressemelding.

Stillingen som administrerende direktør er en åremålsstilling, og besettes for seks år, med adgang til fornyelse én gang.

Se også pressemelding fra Forsvarsdepartementet

Fant du det du lette etter?

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.