Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Nord-Norges største prosjektlederjobb ledig

Forsvarsbygg lyser nå ut den største prosjektlederjobben i Nord-Norge.

Den som tilsettes får overordnet ansvar for 20 prosjektledere og investeringer for opp mot en milliard kroner i landsdelen årlig.

Se utlysingsteksten og søk på jobben her

Stillingen som leder byggefase er nyopprettet som en følge av at Forsvarsbyggs investeringer i Nord-Norge har økt sterkt. Stillingen har vært lyst ut en gang tidligere, men da var det liten søkning.

Forbauset
- Vi er fortsatt overrasket over at vi fikk svært få søkere da vi lyste denne ut i sommer. For det er ingen tvil om at det er mange kompetente kandidater både i landsdelen og i landet for øvrig som vil fristes av å få et overordnet ledelsesansvar for utbygginger opp mot en milliard kroner årlig, sier regionssjef Hårek Elvenes i Forsvarsbygg.

- Jobben innebærer store faglige og ledelsesutfordringer som bør appellere til kandidater med bred ledelseserfaring fra prosjektorganisert virksomhet. Men det er neppe en jobb for nyutdannede, legger han til.

Satsing
I takt med de økte investeringene har Forsvarsbygg økt bemanningen både i Kirkenes, Bodø og ikke minst på Bardufoss i midt-Troms. Det er først og fremst i disse områdene det investeres. Regionssjefen har tidligere i år tilsatt leder for prosjektutvikling og leder for et omfattende arbeid med offentlige planer og miljø. Og nå ønsker Elvenes å få erfarne søkere til den tredje og siste lederjobben før julen ringes inn.

- Savnet av denne viktige lederfunksjonen er merkbart, og vi håper å ha vedkommende på plass så tidlig som mulig etter nyttår, sier regionssjef Hårek Elvenes i Forsvarsbygg.

Image "11853_1.jpg" without description

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.