Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Bygger nytt auditorium for Politihøyskolen

Forsvarsbygg er i full gang med å oppføre et nytt auditorium på Justissektorens kurs- og øvingssenter på Fredriksvern Verft i Stavern.

Auditoriet skal benyttes av Politihøyskolen i forbindelse med de øvrige fasilitetene som skolen leier innenfor Fredriksvern Verft. Det er Forsvarsbygg som gjennomfører byggeoppdraget, og totalentreprenør er Wegger & Kvalsvik Entreprenør AS, som har tilholdssted i Oslo og Tønsberg.

Det nye auditoriet vil forbindes med den eksisterende bygningsmassen via en egen gang, og vil ha en kapasitet på inntil 185 sitteplasser.

Byggingen startet i november 2010 og skal stå klart til bruk i juni 2011. Total prosjektkostnad er cirka 14 millioner kroner.

Byggingen foregår på et verna område med rik tradisjon, kultur og historie og det preger naturligvis Forsvarsbyggs tilnærming til prosjektet. Man har derfor et samarbeid med Riksantikvaren i denne saken.

Prosjektet fikk nylig bred omtale i Østlands-Posten. Nettversjonen av den artikkelen finner du ved å trykke her.

På bildet: (f.v.) Prosjektleder Åsmund Stokkeland (Forsvarsbygg), anleggsleder Richard Skelton (Wegger & Kvalsvik Entreprenør AS), Festningsforvalter Trond Bergan (Nasjonale Festningsverk), og daglig leder Terje Skjølberg (Justissektorens kurs- og øvingssenter).

Beliggenhet

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.