Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Bygging av bro på E6 ved Heia

Forsvarsbygg bygger en bro over E6 ved Heia, cirka 3 mil nord for Bardufoss. Skanska er i full gang med anleggsarbeidet med byggingen av broen, og i den forbindelse er det redusert fartsgrense til 50 kilometer per time der broen skal bygges.

Brua som skal gå over E6 en er del av sammenbindingen av skytefeltet Mauken/ Blåtind.

Arbeidet med byggingen av broen over E6 startet i slutten av februar, og anleggstiden vil vare i vel 6 måneder og være ferdigstilt i midten av september. Det er ført opp en betongsøyle til broen vel 3 meter fra E6, og kommer midt i en kurve på veien

Prosjektleder for Skanska, Jøran Heimdal, oppfordrer all trafikk og spesielt tungtrafikken, om å respektere anleggsområdet med redusert fartsgrense. Dette av hensyn til anleggsarbeidet og trafikksikkerheten. Området er godt skiltet.

- Det jobbes for fullt med byggingen av broen, og det skal også settes opp en portal som trafikken skal kjøre gjennom. Portalen oppføres for å sikre E6 for selve byggingen av broen som skal gå over veien.

Anleggsarbeidet pågår:
Mandag til fredag: 07.00-19.00
Lørdag: 07.00-17.00

Vis hensyn. Det er redusert fart på E6 på Heia til 50 kilometer per time, litt nord for Olsborg i Målselv kommune. Det bygges bro over E6 og anleggsperioden varer til i midten av september.

Beliggenhet

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.