Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Generalinspektøren for Heimevernet flyttet til Terningmoen, Elverum

Generalinspektøren for Heimevernet, Kristin Lund med stab fikk i november 2010 i oppdrag å flytte til Terningmoen leir innen 31. desember 2011.

Forsvarsbygg har på kort tid fått på plass et kontorbygg med 43 kontorer på til sammen cirka 1 000 kvadratmeter, i tillegg til et forlegningsbygg med 24 hybler på cirka 860 kvadratmeter. Hver forlegningsmodul er fleksibelt konstruert med komplette yttervegger, slik at modulene lett kan flyttes ved behov.

Oppdraget har vært svært preget av stramme tidsfrister, og har derfor forutsatt streng styring. Forsvarsbygg overtok byggene fra entreprenør 30. november. Sluttsummen ble på cirka 46 millioner kroner for begge byggene.

Den 12. desember var det formell innflytting for Heimevernsstaben med en større markering med generalinspektøren i Hæren og generalinspektøren for Heimevernet til stede. Lund understreket i sin tale at Forsvarsbygg har vært en god rådgiver i tidligfase og byggherre i gjennomføringen, og at oppdraget er løst til det beste for Heimevernsstaben.

 

Foto: Heimevernsstaben

Beliggenhet

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.