Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Kontrakt på 18 boliger på Bardufoss

Forsvarsbygg har inngått kontrakt med Storegga AS fra Bardufoss for oppføring av 18 treroms boliger på Bardufoss. Kontrakten har en verdi på 40,8 millioner kroner inkl. mva.

- Disse boligene er beregnet for familier og er nyutviklet for å imøtekomme dagens behov og standarder. Dette vil være et synlig tilskudd til utviklingen av Bardufossområdet der estetiske hensyn er vektlagt, sier Hårek Elvenes, regionsjef i Forsvarsbygg.

- For Storegga er dette et viktig prosjekt for blant annet å holde en god produksjon til neste år. I tillegg liker vi godt prosjektet og utformingen av boligene. Vi tror dette vil gi området en god estetisk utforming, sier Eivind Olsen, daglig leder i Storegga AS.

Boligene bygges som seks horisontaldelte 2-mannsboliger, samt 1 stykk horisontaldelt 6-mannsbolig med tre leiligheter i hver etasje. Alle leilighetene er identiske. Leilighetene i 1. etasje har utgang til det fri fra terrasse, mens leilighetene i 2. etasje har separat utvendig overdekket trapp. Det er en kald sportsbod ved inngangen i begge etasjer. Videre omfatter anskaffelsen etablering av tilhørende garasjebygg, ett garasjebygg for hvert hus.

Boligene bygges i Rustavegen og Rustabakken i Heggelia, på motsatt side av E6 i forhold til Rustaleiren. Boligene skal være ferdigstilt i løpet av november 2012.


Bildetekst:
Eivind Olsen, daglig leder i Storegga AS og Hårek Elvenes, regionsjef i Forsvarsbygg

Beliggenhet

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.