Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Ledelsesbygg for hæren ut på anbud

Fra høsten 2011 regner Forsvarsbygg å være i gang med byggingen av det nye administrasjonsbygget for Generalinspektøren i Hæren på Bardufoss.

Et av de store prosjektene til Forsvarsbygg som settes i gang i år er oppføringen av det nye administrasjonsbygget for GIH sentralt i Rustad leir på Bardufoss. Anbudet er offentliggjort i Doffin/TED og fristen er satt til 8. juni.

- Vi regner med stor interesse fra leverandører fra hele landet på dette bygget. Intensjonen er å inngå kontrakter på sju ulike entrepriser før sommerferien med beregnet oppstart i august. Dette skal bli et topp moderne fremtidsrettet administrasjonsbygg, sier prosjektleder Kjell Heitmann i Forsvarsbygg.

Bygging av administrasjonsbygget på Bardufoss er et pilotprosjekt med hensyn til å bruke buildingSMART og at det skal ivareta krav til passivhus. Bygget er i størrelsesorden på 2 000 m2 og skal ha energiklasse A. Prosjektet oppnår passivhus standard etter Sintef Byggforsks rapport. Beregningsmodellen angir et bestemt energiforbruk som tilsier at bygget oppnår energiklasse A.

De sju områdene det kan leveres inn anbud på er bygningsmessige arbeider, røranlegg, luftbehandlingsanlegg, automatikkanlegg, fjernvarme, elektrotekniske anlegg og heis.

Bygget er ment å stå ferdig høsten 2012.

 

Illustrasjoner av bygget fra Dyrvik Arkitekter

Beliggenhet

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.