Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Nye befalsforlegninger på Setermoen

Forsvarsbygg inngikk en kontrakt med Malthus as om bygging av 48 befalsforlegninger på Setermoen. Forlegningene skal stå ferdig i begynnelsen av april 2012.

Verdien på kontrakten er på vel 50 millioner norske kroner.

Oppdraget til Malthus as fra Forsvarsbygg består i prosjektering og bygging av befalsforlegninger i Artillerileiren på Setermoen. Oppdraget gjennomføres som en totalentreprise. Befalsforlegningen består av totalt 48 boenheter. Disse er fordelt på to typer leiligheter, 26 ettroms og 22 toroms. Videre skal det bygges 28 garasjeplasser med 48 boder i andre etasje. Infrastruktur og arealer ute skal også opparbeides og ferdigstilles.

Setermoen er ett av Forsvarets kraftsamlingspunkter og bygging av disse boligene skal bidra til å løse Forsvarets behov for kvarter på Setermoen. Det er investert cirka 2 milliarder i Utdanningssenteret de siste 10 årene, samt i et betydelig antall nye befalskvarter og boliger.

Foto: (f.v.) Avdelingsleder Even Edvardsen og divisjonssjef Terje Viken i Malthus, fung stabssjef i Forsvarsbygg Sylvi Kristiansen, anleggsleder Carl Thoresen i Malthus og prosjektleder i Forsvarsbygg Tor Arne Fagerheim. Foto: Beate Ingebrigtsen/Forsvarsbygg.

Beliggenhet

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.