Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Spennende utviklingsmuligheter Oscarsborg

Forsvarsbygg søker etter to samarbeidspartnere for utvikling av nytt serveringssted og nye aktivitetstilbud for barn i den populære gjestehavna på Oscarsborg festning.

I innseilingen til Hovedstaden

Oscarsborg festning er et av landets viktigste historiske festningsanlegg. Med sentral beliggenhet, mindre enn en times reiseavstand fra Oslo, men likevel fredelig og avskjermet er Oscarsborg festning i dag et svært populært turistmål. Hvert år besøkes festningen av mer enn 110.000 mennesker og antallet er økende.

Havnekro med flerbruksmuligheter

Bygningen ligger midt i gjestehavna, bare et steinkast fra fergeleiet og med sol fra tidlig formiddag til sen kveld. Bruksarealet er på ca. 270 kvm. På bygningens vestside er det i tillegg en brygge på ca. 118 kvm med fine muligheter for utservering.

Vi søker etter en profesjonell aktør som kan utvikle, leie og drive et spisested med god kvalitet på helårs basis, gjerne i kombinasjon med mindre, kulturelle arrangementer / aktiviteter. Sommerstid legger vi særlig vekt på et godt serveringstilbud til båtfolk og barnefamilier. Antatt kapitalbehov minimum kr. 1-1,5 mill.

Nye aktivitetstilbud for barn

På nordvestsiden av gjestehavna ligger et bygg som ønskes utviklet med nye aktivitetstilbud for barn i alderen 5-14 år. Bygningen har et bruksareal på ca. 300 kvm og ligger solrikt til helt i sjøkanten med strender like i nærheten.

Vi er på jakt etter en engasjert og dyktig partner som ser forretningsmuligheter i å etablere nye opplevelses- og aktivitetstilbud med fjorden, skjærgården og festningen som hovedtemaer. Aktuelle interessenter vil få mulighet til å utvikle, leie og drive et nytt aktivitetssenter for barn og barnefamilier med en kombinasjon av utendørs og innendørs opplevelser. Antatt kapitalbehov kr. 1-1,5 mill. avhengig av konsept og ambisjonsnivå.

Se www.forsvarsbygg.no/utviklingsmuligheter for mer informasjon

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.