Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Tidenes vedlikeholdsløft for kasernene

I år starter det som må være tidenes vedlikeholdsløft for kasernene. I alt skal Forsvarsbygg gjennomføre ekstra vedlikeholdstiltak for 45 millioner kroner i 2011 for å forbedre soldatenes trivsel i kasernerbygg fra Kjevik i sør til Kirkenes i nord.

17. juni ble det bevilget 45 millioner kroner til ekstraordinære vedlikeholdstiltak fra Stortinget. I tillegg bruker Forsvarsbygg årlig 15 - 20 millioner kroner på vedlikeholdstiltak på kasernene.  

- Forsvarsbygg legger stor vekt på at soldater skal ha gode boforhold under førstegangstjenesten. Flere av mannskapsforlegningene Forsvaret disponerer er nå av god standard, men det er fortsatt utfordringer knyttet til blant annet inneklima, hygiene og komfort, sier verdibevarer i Forsvarsbygg Ola Løvlien.

De ekstraordinære vedlikeholdsmidler rettes derfor inn mot å forbedre standarden der det er mest akutt, men også vedlikeholdstiltak av mer langsiktig karakter vil bli prioritert.

- Dette er trivselsfremmende tiltak på mannskapskaserner over hele landet, men med særlig fokus på Indre Troms, Bodø og Ramsund, forteller Løvlien.

Kontaktperson:
Verdibevarer Ola Løvlien, Forsvarsbygg. Mobil: 992 08 354.

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.