Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Forsvarsbygg orienterte statssekretæren om planleggingen av kampflybase

Da Forsvarsdepartementets nye statssekretær, Eirik Øwre Thorshaug gjestet Ørland hovedflystasjon tirsdag 22. oktober, var Forsvarsbygg til stede for å orientere om planleggingen av ny kampflybase ved Ørland hovedflystasjon Evenes.

Ved besøket på Ørland møtte den nye statssekretæren og programdirektør for F-35, Anders Melheim også ordførerne i Bjugn og Ørlandet kommuner og sjef ved 138 luftving Tom Guttormsen ved Ørland hovedflystasjon. Direktør Olaf Dobloug presenterte Forsvarsbyggs oppdrag, status og planlagt fremdrift for kampflybase etableringen. Temaer som ble tatt opp var blant annet aktørenes forberedelser for den kommende kampflybasen og deres samarbeid. Statssekretær Eirik Øwre Thorshaug sa i møtet at han var glad for den gode dialogen og kontakten som er skapt mellom Forsvarsbygg, basen og kommunene. Han fremhevet Forsvarsbygg som en viktig aktør i de pågående og kommende prosesser.

-Det er morsomt å få være med på å hjelpe Luftforsvaret i den viktige omorganiseringen. Vi er blitt tatt godt i mot av alle parter og er optimister for det videre arbeidet som skal gjøres, avsluttet Olaf Dobloug.

 

Bildetekst:
Planleggingen er godt i gang. Direktør Olaf Dobloug orienterer programdirektør Anders Melheim og statssekretær Eirik Øwre Thorshaug om Forsvarsbyggs arbeid med planleggingen av kampflybase ved Ørland hovedflystasjon og Evenes.

Beliggenhet

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.