Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Investerte 1,8 milliarder kroner i nye bygg i 2011

Blant fjorårets bygningsmessige tilskudd til Forsvaret finner vi blant annet et nytt militært treningsanlegg til 350 millioner på Haakonsvern i Bergen. Forsvarsbyggs omfattende eiendomsportefølje var i 2011 på over 4,3 millioner kvadratmeter, fordelt på rundt 13 000 bygg og anlegg.

Hvordan har Forsvarsbygg redusert energibruken og spart 110 millioner i året? Hvordan bidrar Forsvarsbygg til byutviklingen i Oslo? Hvordan bidrar Forsvarsbygg til et tryggere Norge? Hvordan skal vi ta vare på 13 000 bygg og anlegg? Og hvordan bidrar Forsvarsbygg til god etterbruk når Forsvarets eiendommer selges?

I Forsvarsbygg løser vi oppgaver for Forsvaret slik at det kommer hele samfunnet til gode. Mange har fått med seg at vi representerer høy faglig kompetanse på flere områder som samfunnet har nytte av. Dette kan du lese mer om i Forsvarsbyggs årsrapport for 2011.

I Forsvarsbygg har vi skapt resultater. Mange av dem imponerende, andre ikke like spennende. Men de er grunnen til at vi eksisterer - vi er pålagt å skape resultater for kundene og for eierne våre. Ikke alltid målbare i rene tall, men som en grunnholdning til alt vi gjør gjennom hele vår organisasjon og i vår hverdag.

Les mer i årsrapporten.

For ytterligere informasjon, kontakt fungerende kommunikasjonsdirektør Cecilie Jentoft på telefon 911 13 667 eller e-post: cecilie.jentoft@forsvarsbygg.no

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.