Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Kjøp av leiligheter til kystvakta på Sortland

Kystvakta får ni nye boenheter i det nye boligprosjektet «Blåbrygga» på Sortland. Forsvarsbygg har inngått en kontrakt med Georg A. Ellingsen AS til en verdi av vel 14 millioner kroner inkludert mva.

Forsvarsbygg har kjøpt seg inn i dette nye boligprosjektet for å dekke opp boligbehovet i forbindelse med etableringen av kystvaktas ledelse på Sortland.

- Denne avtalen sikrer at befalet på kystvakta får nye leiligheter som skal stå ferdig i løpet av sommeren 2012. Kystvaktas ledelse vil være etablert fra årsskiftet på Sortland, og i forlengelse av dette skal det sannsynligvis bygges nye kontorer på kystvaktbasen, forteller Hårek Elvenes, regionssjef for Forsvarsbygg.

- Dette betyr svært mye for kystvakta på Sortland og ikke minst at det er en langsiktig løsning. Ledelsen er lagt ned i sør og nå flyttet til Sortland og da er det viktig å tilby tidsriktige boenheter til personellet som i all hovedsak kommer fra sør. Boalternativet betyr mye når vi vet at det er vanskelig for mange å flytte med hele familien, sier Arild Skram, sjef for Kystvakta.

Fakta:
• Ni boenheter, derav sju på 50-55 kvadratmeter og to små på cirka 20 kvadratmeter
• Kontraktsverdi totalt vel 14 millioner kroner inkl. mva
• Selger: Georg A. Ellingsen AS
• Ferdig juni 2012

 

Foto: Morten Berg-Hansen, Bladet Vesterålen
Foto fra havet: «Blåbrygga» fotografert av Hårek Elvenes, Forsvarsbygg

 

Beliggenhet

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.