Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Nye leiligheter til Kystvakta på Sortland

Kystvakta flytter inn i ni nye boenheter i det nye boligprosjektet «Blåbrygga» på Sortland.

Forsvarsbygg har kjøpt seg inn i boligprosjektet for å dekke opp boligbehovet i forbindelse med at kystvaktens ledelse er etablert på Sortland.

Leilighetene, eller kvarterene, er en del av borettslaget som er opprettet i Blåbrygga. Det innebærer blant annet at kvarterene har vaktmestertjenester og ytre vedlikehold på lik linje med de øvrige leietakerne. I tillegg inngår en stor takterrasse utenfor leilighetene som alle befinner seg i 3. etasje.

- Leilighetene er moderne med storslått utsikt over det vakre Sortlandsundet. Kystvaktledelsen er nå etablert på Sortland, og et godt botilbud er viktig for å kunne beholde og rekruttere personell, sier regionsjef i Forsvarsbygg Hårek Elvenes.

- Allerede er disse leilighetene ettertraktet blant offiserene. Dette betyr svært mye for kystvakta og ikke minst at det er en langsiktig løsning. Det er viktig å tilby tidsriktige boenheter til personellet som i all hovedsak kommer fra sør. Boalternativet betyr mye når vi vet at det er vanskelig for mange å flytte med hele familien, sier Einar G. Endresen, stasjonsoffiser ved Kystvakta.

Fakta:

• Eier av leilighetene: Forsvarsbygg

• Ni boenheter, derav sju på 50-55 kvadratmeter og to små på cirka 20 kvadratmeter

• Kontraktsverdi totalt vel 14 millioner kroner inkl. mva

• Selger: Georg A. Ellingsen AS

 

Bildetekst:
Leiligheten leies ut ferdig innredet til de som skal bo der, og det er Kystvakta på Sortland som disponerer dem. Fv.: Einar G. Endresen, stasjonsoffiser Kystvakta, Frank A. Nordheim, prosjektleder Forsvarsbygg, Per Arne Blix og Rune Strand fra Forsvarsbygg

Beliggenhet

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.