Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Avtale med prosjekteringsteam

Etter en åpen anbudskonkurranse har Forsvarsbygg inngått avtale med om prosjektering av bygninger og tekniske anlegg på Ørland Hovedflystasjon. Forsvarsbygg mottok tilbud fra 14 prosjekteringsgrupper.

Kombinasjon av pris og tilbudt kompetanse resulterte i at Hjellnes Consult as og Narud Stokke Wiig Siviliarkitekter AS ble valgt.

Prosjekteringen omfatter i første rekke utarbeidelse av løsningsdokument og forprosjekter for befals- og mannskapsforlegninger, boliger, idrettsfasiliteter, administrasjons-/kontorbygg og undervisningsbygg med tilhørende tekniske anlegg. Dette er bygg og anlegg som ikke er knyttet direkte til kampflyet F-35 eller tilhørende operativ virksomhet.

Sikkert valg
- Arbeidet med kampflybasen har kommet godt i gang, og godt samarbeid og effektiv kommunikasjon mellom oss og våre samarbeidspartnere har vært en forutsetning for dette. Vi er sikre på at valget av også denne rådgivningsgruppen vil bidra til å sikre at vi oppnår robuste, energieffektive og miljøvennlig løsninger, sier Jens Levi Moldstad, plan- og prosjekteringssjef i Forsvarsbygg kampflybase.

Glade samarbeidspartnere
Geir Knudsen, administrerende direktør i Hjellnes Consult as sier seg veldig godt fornøyd med å få bidra inn i et stort nasjonalt prosjekt som kampflybasen på Ørland representerer.
- Prosjektet passer vår tverrfaglige profil veldig bra, sier han.


Også Jørn Narud, partener i Narud-Stokke-Wiig AS Sivilarkitekter er glad for å ha kommet med på laget.
- Jeg er tilfreds med at vi får muligheten til å bidra inn i et meget spennende og faglig utfordrende prosjekt, og det i en tidlig fase av prosjektet hvor de helhetlige løsningene blir utarbeidet, sier Jørn Narud, partner i Narud-Stokke-Wiig AS Siviliarkitekter MNAL.

 

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.