Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Klar til innflytting i Rusta

Den nye befalsforlegningen i Rusta leir på Bardufoss er innflyttingsklar. Dette er det første byggeprosjektet der Forsvarsbygg i nord har både EBA og innredning klar til samme tid.

Overleveringen fra entreprenør Byggmester Geir Svendsen AS fra Alta skjedde tirsdag 23. april, overlevering til markedsområde og Forsvaret skjedde på fredag 26. april. Mandag 29. april flyttet det første befalet inn og tok i bruk befalsforlegningen. Uteområdet og garasjene gjenstår og vil være klar til sommeren.

Eva Ingebrigtsen Husby, prosjektleder for innredningen i Forsvarsbygg, sier at det har vært interessant å være med på innredningsprosjektet.

- I dette prosjektet var mye av utformingen av rommene avklart før vi startet vårt oppdrag med innredningen, og vi ser at noen av løsningene kunne ha vært noe annerledes. Dette er erfaringer vi tar med oss i de nye innredningsprosjektene. Det er viktig at innredning avklares tidlig i prosjektfasen, sier Eva Ingebrigtsen Husby.

Befalsforlegningen består av 40 kvarter på 26 kvadratmeter. Det inneholder kjøkken/oppholdsrom i ett, bad, gang og egen sovealkove. Det er felles vaskerom i hver etasje for kvarterene.

Beliggenhet

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.