Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Kontrakt til 142 millioner - Nytt kjøkken- og messebygg erstatter fire gamle

Forsvarsbygg har inngått kontrakt med Storegga Entreprenør AS om oppføring av et nytt kjøkken- og messebygg i Bardufoss leir.

I månedsskiftet september/oktober starter Storegga Entreprenør AS arbeidet med kontakten til en verdi av vel 142 millioner kroner. Når kjøkkenet står ferdig, skal dette erstatte fire militære kjøkken for ulike avdelinger i Forsvaret. Etableringen er en del av sentraliseringen av Forsvarets drift på Bardufoss.

- Vi er i rute i henhold til tidsplanen, og det er beregnet at det kan tas i bruk i løpet av forsommeren 2015, sier Tor-Arne Fagerheim, prosjektleder i Forsvarsbygg.

Storegga Entreprenør AS vant denne konkurransen, og Eivind Olsen daglig leder, opplyser at dette prosjektet betyr svært mye for det lokale firma.

- Vi har tatt inn mange lærlinger de siste årene i forbindelse med vår byggeaktivitet for Forsvarsbygg, og det nyter vi godt av nå. Et slikt stort oppdrag gir sikkerhet for våre ansatte som stort sett bor i Målselv kommune, forteller Olsen.

Den store byggeaktiviteten for Forsvaret i indre Troms har gitt mange oppdrag til lokale firma de siste årene.

Fakta:

- Generalentreprise
- Cirka 4 000 kvadratmeter
- Cirka 650 spiseplasser
- Energiklasse B

 

Bildetekster:

Bygger kjøkken- og messebygg: Fv, Stian Olsen, controller, og Eivind Olsen, daglig leder i Storegga Entreprenør AS, og Hårek Elvenes, regionsjef, og Tor-Arne Fagerheim, prosjektleder i Forsvarsbygg. (Foto: Beate Ingebrigtsen, Forsvarsbygg)

Skisse: Kjøkken- og messebygg, Bardufoss leir. Arkitekt: Dyrvik Arkitekter AS

 

Beliggenhet

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.