Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Miljøverndepartementet besøkte Ørland og flystasjonen

Miljøverndepartementet ved statssekretær Ellen Øseth foresto den offisielle åpningen av utkikksplassen på «Neset», som byr på en flott utsikt over Kråkvågsvaet fuglefredningsområdet. Samtidig nyttet statssekretæren høvet til å bli orientert om arbeidet med kampflybasen.

Øygruppa Kråkvåg i Ørland kommune har fått en overbygd utkikksplass, for å bedre tilgjengeligheten til våtmarksområder i regionen. Statssekretær i Miljøverndepartementet (MD), Ellen Øseth foresto den offisielle åpningen utkikksplassen 30. august, i nærvær av et stort antall ørlendinger. Det var lite tvil om at åpningen av utkikksplassen falt i smak, og det fine sommerværet bød på en herlig ramme rundt arrangementet.

Kvelden før benyttet statssekretær Øseth anledningen til å bli oppdatert på hvordan planprosessene for kampflybase går - altså det som skjer utenfor gjerdet. Hun deltok på et formelt møte sammen med statssekretær i Forsvarsdepartementet og politisk rådgiver i Kommunal og regionaldepartementet om dette før sommeren på Ørlandet. Som plandepartement var det derfor en naturlig oppfølging for MD å bli oppdatert på planprosessene.

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.