Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Ny leder av Arkitekturrådet tilsatt

Ole Wiig fra Narud Stokke Wiig Arkitekter er tilsatt som ny leder av Forsvarsbyggs Arkitekturråd.

Ole signerte kontrakten med Forsvarsbygg tirsdag denne uken, og fikk samtidig en innføring i både Forsvarsbyggs og Arkitekturrådets virksomhet.

Ole arbeider til daglig i arkitektfirmaet Narud Stokke Wiig Arkitekter som han i sin tid var med på å starte. Han har bred erfaring fra arbeid innen arkitektur, urban design og planlegging. Han har også erfaring fra råds- og juryarbeid.

Forsvarsbygg har hatt et Arkitekturråd siden starten av oppbyggingen av Rena leir. Arkitekturrådet består av tre innleide arkitekter, alle med god erfaring og lang fartstid. Sammen med en Teknisk kvalitetsgruppe er Arkitekturrådet leid inn av Forsvarsbygg for å bistå med å kvalitetssikre byggeprosjekter i regi av både Forsvarsbygg utvikling og Forsvarsbygg kampflybase. Hovedfunksjonen er å sikre at bygg og anlegg planlegges og prosjekteres slik at de tilfredsstiller Forsvarsbyggs krav. Arkitekturrådet bistår også med andre oppgaver, blant annet gjennomganger av Helhetlige Gjennomføringsplaner.

Forsvarsbygg utvikling og Forsvarsbygg kampflybase ser fram til samarbeidet med Ole og resten av Arkitekturrådet. Det er gledelig at vi har fått en leder av Arkitekturrådet som kan føre arbeidet videre ved hjelp av god kompetanse og bred og variert erfaring.

 

Foto: Narud Stokke Wiig Arkitekter

 

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.