Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

NY UTGAVE AV MAGASINET m2

Sommerutgaven av Forsvarsbyggs kundemagasin m2 distribueres i disse dager. Her kan du blant annet lese om konsekvensene for Bodø, Rygge, Ørlandet og Evenes i forbindelse med Luftforsvarets omstilling.

m2 er kjernen i Forsvarsbyggs virksomhet. Det handler om areal, og det handler om effektiv utnyttelse, utvikling og forvaltning av hver eneste kvadratmeter.

Magasinet m2 distribueres til ansatte i Forsvaret sammen med Forsvarets forum, og siste utgave er på vei ut nå.

HER KAN DU LESE BÅDE DENNE OG TIDLIGERE UTGAVER

Omstillingen av Luftforsvaret er en svært omfattende operasjon som involverer mange og krever omfattende koordinering og planlegging. Forsvarsbygg er involvert.

– Det er viktig at alle tidslinjer og milepæler knyttet til Luftforsvarets endring og utvikling er godt synkronisert og stemt opp mot politiske vedtak, iverksettingsbrev og det faktiske tempoet som Forsvarsbygg rent kapasitetsmessig er i stand til å holde, sier generealinspektør for Luftforsvaret Per-Egil Rygg.

– Det er mye som skal klaffe og mye som kan gå galt – med store følgevirkninger, sier seksjonssjef for strategisk planlegging i Forsvarsbygg, Tom Hermansen.

LES MER OM KONSEKVENSER FOR BODØ, RYGGE, ØRLANDET OG EVENES

Forsvarsbygg overtar ansvaret for bolig og kvartér i Forsvaret 1. januar 2015. Målet er å utvikle dagens tjeneste gjennom økt service overfor leietakere og gjester.

– Boligforvaltning ligger ikke naturlig til Forsvarets oppgaver. Ved å utnytte det konkurransemessige fortrinnet Forsvarsbygg har som sektorens profesjonelle eiendomsforvalter, kan vi i Forsvaret fokusere på vår kjernevirksomhet, og det er et bidrag til å bygge vår operative evne, sier sjef for Forsvarets bolig- og velferdstjeneste Siv Sundt.

LES MER OM OVERFØRINGEN AV BOLIG OG KVARTER FRA FORSVARET TIL FORSVARSBYGG

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.