Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Forsvarsbygg først ute på Byggedagene

Årets store arrangement for bygg- og anleggsbransjen «Byggedagene» åpner i dag, og først ute var Forsvarsbygg kampflybase med et eget orienteringsmøte om status og fremdrift for det som er et av fastland-Norges desidert største byggeprosjekter de nærmeste årene.

Dette en av flere orienteringer Forsvarsbygg kampflybase holder for næringen, og prosjektet er omfattet med stor interesse i næringen. Direktør Olaf Dobloug og Forsvarsbygg kampflybase legger stor vekt på kontakten med bygg- og anleggsbransjen, og informasjon til bransjen. Gjennom en effektiv halvtime ble det gitt en oppdatering om status for arbeidet med Kampflybasen, besørget av Dobloug og plan- og utbyggingssjef, Jens Levi Moldstad.

Forsvarsbygg kampflybase står for planlegging og bygging av hovedbase på Ørland og fremskutt base på Evenes i forbindelse med anskaffelse av Forsvarets nye kampfly F-35. Til våren er det oppstart på et av de sentrale delprosjektene – byggingen av nytt skvadronbygg. I tillegg er Forsvarsbygg i gang med å planlegge og gjennomføre ulike tilbudskonkurranser på Ørland.

 

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.