Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Kampflybase Ørland - husverten for bygg- og anleggsarbeiderne er valgt

Forsvarsbygg kampflybase har inngått kontrakt med ISS ServeringsPartner om etablering og drift av anleggshotell på Ørland hovedflystasjon.

– Vi er glade for inngåelsen av avtalen som sikrer ordnede og trygge boforhold for entreprenørenes bygg- og anleggsarbeidere ved utbyggingen av Ørland hovedflystasjon, sier Jens Levi Moldstad, plan- og utbyggingssjef i Forsvarsbygg kampflybase.

I flere år fremover vil det være høy byggeaktivitet ved flystasjonen med mange tilreisende bygg- og anleggsarbeidere. Forsvarsbygg har tidlig i planleggingen lagt vekt på at det skal være ordnede og kontrollerte boforhold for bygg- og anleggsarbeidere som har lang reisevei til jobben. Det legges derfor til rette for etablering av et midlertidig bygg hvor det tilbys bespisning og overnatting. Anleggshotellet vil ligge på et eget område i nærheten av det største bygge- og anleggsområdet, skjermet med eget gjerde, som en egen leir inne på flystasjonen. Her vil også de ulike entreprenørene ha sine anleggskontorer.

Gode serviceleveranser til arbeiderne
Gjennom kontrakten som nå er inngått vil ISS ServeringsPartner, og med underleverandøren Malthus, sørges det for etableringen av anleggshotellet og forsvarlig drift av denne tjenesten. – Vi er trygge på at vi har fått med oss en dyktig leverandør med lang erfaring fra catering og forpleiningstjenester fra store utbyggingsprosjekter, og som er opptatt av gode serviceleveranser. Bygg- og anleggsarbeiderne vil gjøre en viktig jobb med byggingen av kampflybasen, og vi er opptatt av at de blir tatt godt vare på, sier Moldstad. Kontrakten med ISS ServeringsPartner sikrer en fast leveranse gjennom hele utbyggingsperioden.

Les mer om planlegging og bygging av kampflybase her.

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.