Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Kom på SHA-dagene

Hvordan engasjere alle i sikkerhet, helse og arbeidsmiljø i bygge- og anleggsprosjekter? Det er tema for SHA-dagen i Oslo den 13. oktober.

Fremdeles ledige plasser

De offentlige byggherrene samarbeider nå tett om å oppnå målet om skadefrie bygge- og anleggsplasser i Norge. Forsvarsbygg, Statsbygg, Vegvesenet, Jernbaneverket vil, sammen med Rådgivende Ingeniørers Forening og Arkitektbedriftene, engasjere deg som jobber med reguleringsplan, byggeplan, bygging og drift og vedlikehold. Dette er relevant for deg som er byggherre, rådgiver, entreprenør og arkitekt. Det er fremdeles ledige plasser.

Her er programmet

Programmet

På programmet står SHA-arbeidet fra Folkehelseinstituttet, der hele prosjektet engasjerte seg for sikkerhet, helse og arbeidsmiljø fra dag én, verdifulle innspill fra både Arbeidstilsynet, entreprenørbedriften BackeGruppen og Arkitektforeningen. I tillegg vil SHA-prisen 2015 deles ut til det bygge- eller anleggsprosjektet som best har ivaretatt SHA.

Sikre byggeplasser

Dette er en møteplass som er avgjørende for at alle i byggeprosessen sammen tar ansvar for sikkerheten i bransjen vår.

- Forsvarsbygg fremmer ordnede og gode arbeidsforhold. Målet er at alle skal komme uskadet hjem fra byggeplassen, sier direktør Erik Øimoen i Forsvarsbygg.

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.