Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Store byggeprosjekt som kommer

Når Byggedagene 2019 starter 3. april inviterer vi også i år til frokostmøte med orientering om planlegging og utbygging ved Ørland og Evenes flystasjoner og andre kommende prosjekter i Norge.
Sted og tid er: 3. etasje (rom 303) på Plaza hotell i Oslo, onsdag 3. april kl. 08.00-08.30. Enkel servering.

Vi ser frem til å treffe deltakerne på Byggedagene 2019 - og å gi et innsyn i forsvarssektorens største utbyggingsprosjekter. Det vil blant annet bli orientert om kommende konkurranser knyttet til utbyggingen av og behovet for fornyelse og modernisering ved flystasjonene på Ørland og Evenes. Totalkostnadene på disse prosjektene er om lag 15 milliarder kroner.

Ørland: I snitt omsettes det for åtte millioner kroner om dagen ved utbygginga på Ørland flystasjon, og det er så langt omsatt i underkant av 60% av rammen på totalt 10 milliarder kroner.
Vi skal fremdeles omsette 4,5 milliarder kroner på Ørland i årene fremover.

Evenes: Planleggingen av utbyggingen av Evenes flystasjon er i full gang, og de første prosjektene er i gjennomføringsfasen. Det planlegges med investeringer for om lag 4 milliarder kroner i perioden frem mot 2022.

I tillegg skal vi årlig omsette 2 milliarder kroner i prosjekter, som ikke er tilknyttet Ørland/Evenes-prosjektene, i perioden 2019-22. Blant annet står vi foran omfattende byggeprosjekter i Bergens-området, der første entreprise på etablering av base for nye undervannsbåter på Haakonsvern planlegges utsendt 2. halvår 2020. Den totale planrammen for prosjektet er 2,5 milliarder kroner.

Etter en kort presentasjon er vi tilgjengelig med blant annet Olaf Dobloug for å svare på spørsmål.

 

Fant du det du lette etter?

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.