Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Store byggeprosjekt som kommer

Når Byggedagene 2020 starter 25.mars inviterer vi også i år til frokostmøte med orientering om planlegging og utbygging ved Ørland og Evenes flystasjoner og andre kommende prosjekter i Norge.
Sted og tid er: 3. etasje (rom 301) på Plaza hotell i Oslo, onsdag 25. mars kl. 08.00-08.30. Enkel servering.

Vi ser frem til å treffe deltakerne på Byggedagene 2020 - og å gi et innsyn i forsvarssektorens største utbyggingsprosjekter. Det vil blant annet bli orientert om kommende konkurranser knyttet til utbyggingen av og behovet for fornyelse og modernisering ved flystasjonene på Ørland og Evenes. Totalkostnadene på disse prosjektene er om lag 15 milliarder kroner.

Utbyggingen av Evenes flystasjon er i full gang, og de første prosjektene er i gjennomføringsfasen. Det planlegges med investeringer for om lag 4 milliarder kroner i perioden frem mot 2022. Utbyggingen på Ørland flystasjon har en ramme på totalt 10 milliarder kroner, og en rekke nye prosjekter vil settes i gang på Ørland i årene fremover.

I tillegg skal vi årlig omsette 2 milliarder kroner i prosjekter, som ikke er tilknyttet Ørland/Evenes-prosjektene, i perioden 2020-22. Blant annet står vi foran omfattende byggeprosjekter i Bergens-området, der første entreprise på etablering av base for nye undervannsbåter på Haakonsvern planlegges utsendt 2. halvår 2020. Den totale planrammen for prosjektet er 2,5 milliarder kroner.

Etter en kort presentasjon er vi tilgjengelig for å svare på spørsmål.

Ved interesse, ta kontakt med frank.rosvoll@forsvarsbygg.no for registrering.

 

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.