Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Holder stand i karrierekåring

Forsvarsbygg holder seg på en stabil 44-plass på Universums nye topp 100-liste over Norges mest attraktive arbeidsgivere blant unge ingeniører i 2016.

Resultatet er omtrent som i 2015, hvor Forsvarsbygg ble nr. 43, og i 2014 nr. 55. Det gjennomføres to kåringer i året, denne undersøkelsen er blant unge yrkesaktive, mens den andre kåringen er blant studentene. De siste årene har Forsvarsbygg klatret mye på Universums topp 100-lister.

– Digital rekrutteringsdag
– Vi jobber målrettet for å være til stede på relevante studiesteder og arenaer for unge yrkesaktive. Blant annet prøvde vi noe nytt med å være til stede på Skandinavisk Online Karrieremesse, som er en nettbasert digital rekrutteringsdag der vi var åpne for live chat en hel dag. Vi hadde veldig spennende erfaringer med den digitale messen og vil delta til neste år også, sier HR-rådgiver i Forsvarsbygg, Borgar Kristinsson.

Bredt rekrutteringsbehov
Kåringen som er gjort er blant unge ingeniørstudenter, men Forsvarsbygg har et bredt behov for profesjoner også utenfor ingeniørprofesjonene.
– I 2015 rekrutterte Forsvarsbygg i overkant av 100 ansatte. Av disse var blant annet 20 service- og driftsteknikere, 15 fagingeniører og 15 prosjektledere, samt 10 rådgivere og 10 konsulenter og 20 ulike lederstillinger, sier Kristinsson.

Les mer om rankinglistene på Universums nettsider.

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.