Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Leie av boliger - Ørland kommune

Forsvarets virksomhet på Ørland øker i omfang. I tillegg til utbyggingen av Ørland flystasjon står Forsvarsbygg for drift av boligtjenesten til Forsvaret.

 – Vi er godt i gang med byggingen av forlegninger inne på flystasjonen, og har nå fått i oppdrag å leie inntil 200 boenheter for Forsvarets personell på Brekstad og omegn, sier Jens Levi Moldstad, plan og utbyggingssjef i Forsvarsbygg.

Forsvarsbygg vurderer å leie 3 og 4/5 roms boenheter. Kontraktsperioden vil trolig få en 20 års horisont. Nå har eiendomsutviklere og andre muligheten til å bidra med forsvarsboliger. Aktuelle tilbydere henvises til databasen for offentlige innkjøp «Doffin» med referanse «147811» / «INNLEIE AV BOLIGER FOR FORSVARET ØRLAND FLYSTASJON – PROSJEKT 100291» for nærmere kontaktinfo samt konkurransegrunnlag for detaljinfo. Tilbudsfrist er satt til 10.10.2016, kl. 10:00.

Basert på forhandlinger, markedsrespons, dialog med markedsaktører og utfall i (første del) av tilbudskonkurransen, vil Forsvarsbygg vurdere videre kontraktstrategi – det vil si om restbehov skal anskaffes ved ren innleie, delvis OPS eller som fullverdig OPS-anskaffelse. (OPS - Offentlige privat samarbeid: I en ordinær sammenheng vil det bety at den private leverandører har totalansvar for å utvikle, bygge, drifte og vedlikeholde boligene i kontraktsperioden).

Ørland

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.