Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Overtok nye forsvarsboliger i dag

Forsvarsbygg overtok i dag de åtte siste av i alt ti leiligheter fra Rædergård Entreprenør AS. De flunkende nye forsvarsboligene i Skovlyveien ved Skankegrenda vil bli leid ut av Forsvarsbygg, og innflytting kan skje allerede rett etter påskeferien.

I fjor mottok Forsvarsbygg to leiligheter i det nye boligkomplekset Underhagen. Både for Forsvarsbygg og Ørland hovedflystasjon er det en merkedag da entreprenøren kunne overlevere nøklene til de siste leilighetene. Det er Forsvarsbygg som skal eie og leie ut forsvarsboligene, mens det blir opp til flystasjonen å avgjøre hvem som blir boende i leilighetene. De ti leilighetene representerer bare en brøkdel av Forsvarsbyggs satsing på bolig og innkvartering for de som skal ha sitt daglige virke på Ørland hovedflystasjon.

Etter vedtaket om å etablere kampflybasen på Ørland, er det satt et forsterket fokus på omfang og standard på forsvarsboligene i kommunen, og hybler og kvarter inne på basen. En rekke prosjekter er nå i startgropa, samtidig som de første prosjektene er i ferd med å realiseres.
- Oppgradering av kvarter og hybler er viktig for å skape bolyst for ansatte på stasjonen, der vi både har renovert eksisterende forlegninger og planlegger oppføring av nye. Å tilrettelegge for bolyst er også rettesnor for det arbeidet Forsvarsbygg gjør for at forsvarsboligene utenfor basene skal ha en tilfredsstillende standard, sier Jens Levi Moldstad, plan og utbyggingssjef i Forsvarsbygg kampflybase.

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.