Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Ny kontrakt på rådgivningstjenester

Vi har inngått en rammeavtale med rådgivningsfirma ÅF Advansia på vel 63 millioner kroner med varighet på sju år for leveranse av rådgivningstjenester i forbindelse med utbyggingen av Evenes flystasjon.  

ÅF Advansia vant  vant konkurransen.

For sju år
Vi har allerede to kontrakter med ÅF Advansia for utbyggingen på Ørland. Det er en prosjektleder-  og rådgivingskontrakt. Rådgivingskontrakten vi nå signerer for Evenes er veldig lik den vi har på Ørland. Kontrakten for Evenes har en varighet på sju år og en antatt omsetning på 63 millioner kroner som er basert på et estimert timeanslag på 58 000 timer.

- Vi er fornøyd med kontraheringen med ÅF Advansia, og at utbyggingen på Evenes nyter godt av den erfaringen som de har med seg fra utbyggingen av hovedbasen på Ørland, sier vår direktør Thorbjørn Thoresen.

- ÅF Advansia har lang erfaring med utbygging av flyplasser og forsvarsanlegg, blant annet gjennom å være ansvarlig for Avinors utbygging av T2 på OSL Gardermoen. Vi bistår Forsvarsbygg med prosjekt- og byggeledelse for utbyggingen på Ørland. Dette er et viktig samfunnsprosjekt som vi ser fram til å bistå Forsvarsbygg med, sier Jan Eklund, Direktør for Flyplass, Samferdsel og Industri i ÅF Advansia.

Bred kompetanse
Det er i kontrakten beskrevet 14 ytelser som ønskes dekket i denne avtalen, med blant annet som prosjektledere, prosjekteringsleder, fremdriftsplanlegger, prosjektøkonom, kontraktrådgiver og andre ytelser som et prosjekt har behov for. Noen av ytelsene har plassering i Oslo mens flertallet er ytelser med arbeidssted Evenes.

Byggherre
Vi planlegger og utvikler Evenes flystasjon som tar i seg Forsvarets behov, og legger til rette for en effektiv operativ virksomhet. Flystasjonen utvikles ut i fra prinsipper om arealeffektivitet, nøkternhet, gjenbruk, standardisering og fleksible løsninger.

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.