Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Interesse for Evenes i Trondheim

Entreprenører fra Nord-Trøndeleag og Nord-Norge møttes til årsmøte i Trondheim. Forsvarsbygg orienterte om utbyggingen av våre to flystasjoner.

NESO, (Nordnorske Entreprenørers Serviceorganisasjon), hadde sjef for kampflybaseprosjektet, Olaf Dobloug, til å orientere om utbyggingen av de to kampflybasene på Ørlandet og Evenes, under sitt årsmøte på Scandic i Trondheim. NESO har medlemmer fra Nord-Trøndelag og hele Nord-Norge.

Mye skjer
- For Forsvarsbygg er det viktig å møte markedet for å informere om Forsvarsbyggs utvikling av de to basene, og vi merker at det er stor interesse for jobbene våre. I Trondheim møtte vi et bredt utvalg av de nordnorske entreprenørene, og det er svært nyttig i forbindelse med oppstarten som nå skjer på Evenes. 

Det var vel 90 stykker tilstede under høstmøtet til NESO.

Det gjenstår fortsatt mye utbygging på Ørland. Der har Forsvarsbygg til nå brukt ca. en tredel av investeringsmidlene.

NESO
Organisasjonen har til sammen 125 medlemmer i byggenæringen i Nord-Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark. NESO passerte to milepæler i 2016: For første gang i historien sysselsatte medlemsbedriftene flere enn 5.000 ansatte. I tillegg satte medlemsbedriftene omsetningsrekord med 11,4 milliarder kroner.

Info Evenes

Web side Evenes.  Her

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.