Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Mer attraktiv blant yrkesaktive og studenter

Vi har blitt rangert til 38. plass i kåringen over Norges mest attraktive arbeidsgivere blant yrkesaktive med høyere utdanning og 54. plass blant studenter.

Økt attraktivitet blant yrkesaktive
Hvert år undersøker Universum hvem som er de mest attraktive arbeidsgiverne i Norge blant yrkesaktive og studenter.

I 2018 ble vi kåret som 38. mest attraktive blant yrkesaktive med høyere utdanning, og går dermed fremover fra en 44. plass i 2017. I undersøkelsen har mer enn 9.600 yrkesaktive i Norge sagt sin mening.

- Vi ser på det som veldig positivt at vår attraktivitet som arbeidsgiver er økende. Det er viktig for oss å være ledende i vår bransje og rekruttere de beste hodene, sier Sylvia Pilskog, HR-rådgiver rekruttering i Forsvarsbygg.

Ingeniørstudenter ønsker å jobbe i Forsvarsbygg
Mange ingeniørstudenter ønsker også å jobbe i Forsvarsbygg. Det viser årets Universum-rangeringen blant studentene i Norge. Totalt rundt 12.000 norske studenter har blitt spurt om hvem de så på som mest attraktive fremtidige arbeidsgiver.

- I undersøkelsen for 2018 kommer vi på 54. plass. Dette betyr at vi har økt i popularitet siden 2017, hvor vi ble rangert som 62. mest attraktive, sier Pilskog.

Hun legger til at det er gledelig at studenter ser på Forsvarsbygg som en spennende arbeidsplass og oppfordrer studenter til å aktivt følge med på våre ledige stillinger.

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.