Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Vi vant sikkerhetspris

Sikringshåndboka ble i går hedret med The Outstanding Security Performance Award for solid sikkerhetsarbeid.

The Outstanding Security Performance Award – The OSPA ble i går kveld delt ut for tredje gang i Norge. Prisen for beste offentlige sikkerhetsinitiativ gikk til oss med Sikringshåndboka. Boka er utarbeidet av vår avdeling nasjonalt kompetansesenter for sikring av bygg (NKSB). Leder i NKSB, Helge Langberg, var til stede på konferansen og mottok prisen på vegne av hele Forsvarsbygg. 

-Dette var utrolig morsomt for oss, og en viktig anerkjennelse for det samfunnsoppdraget vi har  ansvar for. Hele miljøet vårt har vært involvert i utarbeidelse av boken og det er en stor glede å ta med prisen tilbake til alle, sier en stolt prisvinner. 

Beste offentlige sikkerhetsinitiativ: Sikringshåndboka 2016

I juryens begrunnelse står det:
Sikringshåndboka er enestående, og gir en omfattende introduksjon til mange aspekter ved begrepet sikkerhet. Sikringshåndboka er laget for å formidle kunnskap om hvordan man sikrer verdier, og gir oppdaterte råd og god veiledning på analyser, planlegging gjennomføring og kontrolltiltak.

De nominerte i denne kategorien var, i tillegg til oss, Kunnskapsdepartementet med vitnemålsportalen og Norges Bank med sitt perimetersikringsprosjekt.

Prisen ble delt ut av Næringslivets sikkerhetsråd under årets Sikkerhetskonferanse

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.